Nieuw bij Novus

Oude Provincialeweg 65, Hapert

“Een fantastisch familiehuis met legio mogelijkheden...”
De basis wordt gevormd door een royale, geheel gerenoveerde vrijstaande woning met slapen en baden op begane grond en 4 slaapkamers op de 1e verdieping. Een fantastische patiotuin biedt toegang tot overdekt zwembad en wellness. De bonus qua wonen zit hem in het separate appartement met eigen entree, royale woonkamer, keuken, badkamer, 2 tot 3 slaapkamers en groot dakterras. Deze combinatie maakt het onder andere uitermate geschikt voor mantelzorg of de mogelijkheid extra inkomen te genereren middels verhuur.
“Werken aan huis”
De uitbreidingen en bijgebouwen bij de woning bieden dankzij het bestemmingsplan diverse mogelijkheden. Zo kan de bestaande woning uitgebreid worden of kunnen de bijgebouwen met eigen entree gebruikt worden voor diverse zakelijke doeleinden. Buiten de huidige functies van praktijkruimtes en kookstudio kunt u denken aan kinderopvang, kantoor, winkel, (dieren)artsenparktijk. Eigenlijk staan alle opties open en in een persoonlijk onderhoud kunnen we de mogelijkheden bespreken en toetsen.
“Smaakvol en hoog afwerkingsniveau”
De hele woning en bijgebouwen zijn tot in de puntjes afgewerkt. Hierbij is niet alleen gebruik gemaakt van bijzonder sfeervolle materialen maar ook gekozen voor uitstekende kwaliteit. Enkele kenmerken zijn design toilet, visgraatvloer, eikenbalken, paneeldeuren, design maatwerk keuken met luxe apparatuur en luxe badkamer met hoogwaardig sanitair met koperen elementen. Meer informatie? 040-2010298 Novus Makelaardij